Cinci răniţi de o şoferiţă adormită şi un şofer grăbit

Cinci răniţi de o şoferiţă adormită şi un şofer grăbit
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Două evenimente rutiere grave, produse unul pe cea mai periculoasă arteră din judeţ, DN 25, şi unul în municipiul Galaţi, s-au soldat cu rănirea a cinci persoane. Primul dintre ele a avut loc la câteva ore după miezul nopţii, la Braniştea, unde o maşină, condusă la o femeie de 31 de ani, din Piscu, care a adormit la volan, a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu o altă maşină. În urma impactului, şoferiţa, precum şi conducătorul auto din cea de-a doua maşină, alături de alţi doi pasageri, unul de 35 şi un altul de 24 de ani, au fost răniţi.

Câteva ore mai târziu, un alt impact, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc în Galaţi, în zona Grădinii Botanice. Din câte se pare, şoferul de 33 de ani al unei maşini nu ar fi respectat distanţa faţă de o maşină aflată în faţa sa. În urma impactului, o femeie de 66 de ani, pasageră în primul autoturism, a fost rănită şi transportată la spital. Poliţiştii nu au avut cui să ceară iniţial explicaţii, pentru că şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, identitatea lui fiind stabilită ulterior.

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, în evenimentul produs în Galaţi efectuând cercetări şi pentru părăsirea locului accidentului.

Citit 1000 ori Ultima modificare Vineri, 27 Aprilie 2018 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.