Concurs de creaţie gastronomică

Concurs de creaţie gastronomică

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Concursul de creaţie culinară "La Gastronomie Francaise" organizat de Facultatea de Ingineria şi Ştiinţa Alimentelor, va avea loc vineri, 18 mai, începând cu ora 13,00, în sala F103. Preparatele vor fi realizate de studenţii din anii II şi III, sub coordonarea dr. ing. Daniela Istrati, drd. ing. Giorgiana Blaga, şi de o echipă de studenţi la master, coordonaţi de conf. dr. ing. Romulus Marian Burluc. Concursul va fi jurizat de o echipă de degustători formată tot din studenţi de la SIA, coordonaţi de conf. dr. ing. Gabriela Iordăchescu.

Citit 571 ori Ultima modificare Marți, 15 Mai 2018 19:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro