Horă şi expoziţii, de NOAPTEA MUZEELOR

Horă şi expoziţii, de NOAPTEA MUZEELOR

Ansamblul "Doina Covurluiului" Arhivă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

De Noaptea Muzeelor, Centrul Cultural "Dunărea de Jos" îi aşteaptă pe gălaţeni sâmbătă, 19 mai, de la ora 19,00, pe esplanada din faţa sediului de pe strada Domnească nr. 61, la evenimentul cu muzică şi joc "Hora-n bătătură", susţinut de redutabilul Ansamblu folcloric "Doina Covurluiului", al Centrului Cultural, îndrăgit de iubitorii de performanţe muzicale şi de coregrafie. Tot atunci, vor putea fi vizionate expoziţii de artă naivă, obiecte tradiţionale, fotografie şi pictură.

Citit 720 ori Ultima modificare Marți, 15 Mai 2018 16:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro