Și gălățenii au plecat spre mitingul din București

Și gălățenii au plecat spre mitingul din București
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Sute de gălățeni au plecat, sâmbătă (9 iunie 2018), la prânz, cu 16 autocare și microbuze, spre București pentru a participa la mitingul de susținere organizat de PSD.

Înarmați cu stegulețe, pancarte și sticle de apă, îmbrăcați în tricouri sau cămăși albe, susținătorii PSD au urcat în autocarele și microbuzele  puse la dispoziția lor.

Plecările au fost organizate din mai multe zone ale orașului, astfel încât să nu se creeze probleme în trafic. Printre cei care au plecat spre București, s-a numărat și deputatul Nicolae Bacalbașa.

”Sigur că da, plec la miting, în alb, deși sufletul îmi este negru. Reacția e necesară, dar tardivă. Mitingul ăsta trebuia făcut cu multă vreme înainte. Poporul român a câștigat de 2.000 de ani meciurile, cu toți invadatorii”, ne-a declarat Nicolae Bacalbașa, care a ținut să precizeze că îi ține pumnii Simonei Halep.

Gălățenilor li s-au alăturat și susținătorii din județ, fiecare comună organizându-se pe plan local. Conform unor surse, din județul Galați au plecat aproximativ 7.000 de oameni.

Citit 13174 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Iunie 2018 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.