Tâlharii dau în cap şi vor să violeze

Tâlharii dau în cap şi vor să violeze
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Două incidente de o gravitate deosebită s-au petrecut în ultimele zile pe străzi şi s-au soldat cu pagube materiale, dar şi cu traume psihice greu de depăşit. Un bărbat din Tecuci şi o femeie din Galaţi au fost victimele unor tâlhari violenţi. Unul dintre atacatori a fost arestat.

Hoţii devin tot mai periculoşi, mai ales la adăpostul întunericului, pe străzi de la periferia oraşului şi în zone mai puţin umblate. O dovedesc mai cu seamă două incidente violente petrecute în ultimele zile, cărora le-au căzut victime un bărbat şi o femeie, vânaţi de infractori pentru bunuri de valoare şi nu numai.

Gălăţeanca, de 38 de ani, a fost la un pas să fie violată, scăpând de agresiune sexuală doar pentru că s-a luptat din răsputeri cu un individ care a atacat-o pe Drumul de Centură, în timp ce se îndrepta spre casă.

"Folosind acte de violenţă și ameninţări, un tânăr de 25 de ani, din Vârlezi, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu femeia, împotriva voinţei sale, dar, întâmpinând rezistenţă din partea acesteia, i-ar fi sustras telefonul mobil. Întrucât în zonă ar fi apărut alte persoane, bărbatul ar fi abandonat telefonul sustras şi ar fi fugit", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Suspectul a fost reţinut două zile mai târziu de poliţiştii Secţiei 2 şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii l-au trimis după gratii pentru 30 de zile, pentru tentativă de viol şi tâlhărie calificată.

Nici bărbaţii nu sunt mai feriţi de pericole. În ziua în care tâlharul de la Vârlezi era prins, un tecucean de 66 de ani a fost atacat pe cea mai circulată stradă din oraş, înainte de lăsarea întunericului. Bărbatul a fost luat prin surprindere în spatele blocului, de un individ necunoscut, care s-a repezit la el şi i-a smuls de pe umăr o borsetă în care avea 300 de lei. Omul a sunat imediat la poliţie, dar până ca oamenii legii să ajungă la suspect, un tânăr de 23 de ani din Brăhăşeşti, o parte din bani fuseseră deja cheltuiţi. Autorul a fost reţinut şi urmează să fie dus în faţa instanţei, pentru arestare.

Citit 10573 ori Ultima modificare Marți, 19 Iunie 2018 21:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.