Şofer băut, depistat în trafic de poliţiştii de frontieră

Şofer băut, depistat în trafic de poliţiştii de frontieră
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Folteşti au oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii de frontieră Măstăcani, un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în România. În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul era condus de un cetăţean român D.C., în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost dus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi, în vederea testării cu aparatul etilotest. Oamenii legii au constat că şoferul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Galaţi, în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Citit 1805 ori Ultima modificare Luni, 13 August 2018 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.