A trecut ilegal Prutul din cauza unor probleme de familie

A trecut ilegal Prutul din cauza unor probleme de familie
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Galaţi - I.T.P.F. Iaşi, pe timpul executării atribuţiilor specifice în zona de responsabilitate, au depistat şi reţinut, la km 2,9 al Digului Naţional de Protecţie al râului Prut, un bărbat care nu-şi justifica prezenţa în zonă. Cel în cauză nu avea documente de identitate asupra sa, fapt pentru care a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi în vederea stabilirii identităţii.
În urma cercetărilor efectuate şi a declaraţiei bărbatului, poliţiştii de frontieră au stabilit că acesta are dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova, se numeşte T.I. şi are 32 de ani. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că a încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut, pe fondul unor probleme familiale.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrarea în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Citit 1916 ori Ultima modificare Duminică, 09 Septembrie 2018 17:17

2 comentarii

 • postat de vic
  Luni, 17 Septembrie 2018 07:10
  82.78.124.***
  George esti cu probleme mari la mansarda.Daca ai sau nu dubla cetatenie frontiera se trece doar prin punctele de trecere a frontierei.Ce ar insemna sa treaca toti moldovenii care au dubla cetatenie pe unde vor ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de George
  Luni, 10 Septembrie 2018 07:43
  89.136.76.***
  Nu inteleg. Adica are ambele cetatenii, are acte in regula deci si e arestat ca a luat-o pe scurtatura? In ce lume traim?
  1
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.