Şoferii băuţi fac ravagii în trafic

Şoferii băuţi fac ravagii în trafic
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un mort şi pagube materiale constituie bilanţul unor evenimente rutiere petrecute în ultimele şpate zile în Galaţi, toate pricinuite de conducători auto care au îndrăznit să se urce la volan în stări avansate de ebrietate, vecine cu coma alcoolică.

La scurt timp după ce un tânăr a cărui alcoolemie în sânge ajungea la doi la mie a ucis o femeie, la Ghidigeni, un alt şofer, de o vâtstă respectabilă, a produs un accident. S-a întâmplat la Fundeni, în satul Hanu Conachi, unde bărbatul de 63 de ani s-a oprit cu maşina în gardul unei case, din cauză că băuse atât de mult încât nu a mai putut struni autoturismul. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat că omul, un localnic din Nămoloasa, avea o alcoolemie de 1,34 la mie în aerul expirat. Cel aflat la volanul maşinii este acum cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, riscând o condamnare care l-ar putea trimite după gratii.

Într-un necaz şi mai mare a picat un cetăţean turc, de 50 de ani, oprit în trafic la Tecuci. Testarea cu fiola a arătat că bărbatul, cu domiciliul în Urziceni, avea o alcoolemie de 0,93 la mie în aerul expirat, iar verificarea documentelor a scos la iveală şi faptul că nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. El este cercetat penal şi riscă, de asemenea, să primească o pedepsă cu închisoarea.

Citit 2230 ori Ultima modificare Luni, 17 Septembrie 2018 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.