Rockeriţe rusoaice şi o nemţoaică fac show la Galaţi

Rockeriţe rusoaice şi o nemţoaică fac show la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Turneul "Female thrash metal attack", care aduce pe scenă o trupă a cărei componenţă este majoritar feminină - Pokerface, din Moscova (Rusia) şi alta grupată în jurul unei soliste - Dying Gorgeous Lies (Germania), ajunge astăzi la Galaţi, în 55Pub, începând cu ora 21,00.

Pokerface este o trupă înfiinţată la Moscova, în 2013, care deşi a suferit mai multe schimbări în componenţă, nu a încetat niciodată să compună piese noi sau să urce pe scena pe care a împărţit-o cu trupe precum: Megadeth, Kreator, Sodom, Sepultura, Children Of Bodom etc. Formula actuală a Pokerface este Lady Owl - voce, Xen Ritter - chitară, Blade - chitară, Doctor - tobe, DedMoroz - bas.

Dying Gorgeous Lies, trupă înregistrată la Massacre Records, a luat fiinţă în anul 2009 în Kulmbach şi a urcat pe scenă alături de trupe precum Equilibrium, Over Kill, Arch Enamy, Testament, Suicidal Angels, Within Temptation, Kreator, Sepultura. Componenţa actuală de la Dying Gorgeous Lies: Liz Gorgeous - voce, Mashl J. - chitară şi voce, Just'in Sane - chitară, Buzz´D Joe - bas, J.J. - tobe, Jay`na D. - clape.

Biletul costă 20 de lei.

Citit 2197 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Septembrie 2018 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.