Incendiu stins greu din cauza hidranţilor vandalizaţi

Incendiu stins greu din cauza hidranţilor vandalizaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Intervenţie dificilă la Cuza Vodă, unde pompierii au fost solicitaţi să stingă un incendiu izbucnit la o bucătărie de vară. Până la sosirea autospecialei, localnicii s-au mobilizat pentru a ajuta la stingerea incendiului.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj al ambulanţei, care i-a acordat îngrijiri medicale proprietarei în curtea căreia a izbucnit incendiul. Femeia, care suferise un atac de panică, a fost transportată la spital.

Pompierii au avut nevoie de întăriri din cauză că hidrantul aflat în apropiere fusese vandalizat. Mai exact, hoţii au furat o garnitură, iar maşina de pompieri nu s-a putut alimenta de la hidrant, motiv pentru care a fost solicitată în sprijin o a doua autospecială.

În ciuda intervenţiei prompte, incendiul s-a extins şi la acoperişul unei magazii. "Incendiul nu s-a extins la imobilul de locuit al femeii. Flăcările au distrus 150 de metri pătraţi de acoperiş de la o bucătărie şi o magazie de lemne. Cauza probabilă a incendiului a fost un coş metalic de fum, care era defect sau nu a fost protejat faţă de materialele combustibile ale acoperişului", ne-a explicat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Incendiul a fost lichidat cu ajutorul celor două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi cu sprijinul localnicilor, după aproximativ o oră.

Citit 2853 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Octombrie 2018 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.