Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Începând cu luni, 15 octombrie 2018, tinerii între 16 şi 26 de ani pot contracta credite cu dobândă suportată de la bugetul de stat de până la 40.000 de lei, iar persoanele între 26 şi 55 de ani pot lua acelaşi tip de credite de până la 35.000 de lei, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului remis MEDIAFAX.

Salariaţii pot solicita suplimentar 20.000 de lei, pe lângă creditul iniţial. De asemenea, anii de studiu vor reprezenta perioada de graţie pentru acest tip de finanţare. Sumele pot fi folosite pentru îmbunătăţirea pregătirii profesionale sau pentru acces la diferite servicii de sănătate şi activităţi sportive, în cultură, dar și în investiţii imobiliare. Banii împrumutaţi pot fi folosiţi pentru cheltuieli efectuate de oricare dintre membrii familiei beneficiarului.

Aceste credite pot fi accesate prin CEC Bank [mai multe detalii]

Citit 6099 ori Ultima modificare Marți, 16 Octombrie 2018 01:21

1 comentariu

  • postat de sarac Luni, 15 Octombrie 2018 18:25 5.13.224.*** Link la comentariu
    1
    1

    Chiar ma gindeam cum pot sa platesc dobanda unui sarac care isi cumpara iphone cu banii pentru dezvoltare personala.....sau smart Tv

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro