Școlile de poliție scot la concurs un număr record de locuri

Școlile de poliție scot la concurs un număr record de locuri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gălățenii care vor să devină polițiști au acum o șansă mare să îmbrace uniforma. Școlile postliceale pun la bătaie pentru sesiunea de admitere aprilie - iulie 2024 nu mai puțin de 1.640 de locuri pentru viitorii agenți. Cele mai multe locuri, 1.340, sunt alocate de Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina, în timp ce la Cluj-Napoca sunt puse la dispoziția candidaților doar 300 de locuri.

Oferta se adresează deopotrivă femeilor și bărbaților, cu vârsta minimă de 18 ani și bacalaureatul luat. O condiție în plus este deținerea permisului de conducere categoria B. În schimb, Poliția nu mai impune o limită maximă a vârstei, spre deosebire de alte arme care încearcă să mențină ștacheta sub 30 de ani. Cei interesați se pot înscrie la concurs până pe data de 14 mai 2024, inclusiv în zilele nelucrătoare ale săptămânii, iar data-limită până la care candidaţii vor depune dosarul de recrutare în volum complet este 21 mai 2024, ora 14:00, doar în zilele lucrătoare.

Relații suplimentare privind condițiile de admitere, probele de examen sau actele necesare întocmirii dosarului de candidat pot fi obţinute zilnic, la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Galați, la numărul de telefon 0236.407.000, interior 20114, precum și pe site-ul oficial al unității, respectiv http://www.gl.politiaromana.ro, secțiunea "Carieră".

Citit 749 ori Ultima modificare Duminică, 28 Aprilie 2024 14:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro