Document fals, depistat de poliţiştii de frontieră

Document fals, depistat de poliţiştii de frontieră
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cetăţeanul român Eduard O., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului Neamţ, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei  în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea. Tânărul conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie.
La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice, prezentat la control pentru autoturismul în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.
Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că a achiziţionat recent autoturismul şi nu are cunoştinţă de faptul că documentul prezentat la control ar fi fost fals. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Citit 955 ori Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2018 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.