Colocviu cu Teo Corban, azi, la Gala Comediei

Colocviu cu Teo Corban, azi, la Gala Comediei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Secţiunea teoretică a Galei Naţionale de Comedie prezintă azi, 27 octombrie, de la ora 11,00, în Sala Studio, colocviu, susţinut acum de cunoscutul actor al Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, actorul dl. Teo Corban, pe care l-aţi putut aplauda şi în spectacolul trupei ieşene – „Gunoierul”.

Oaspetele nostru este un apreciat actor de teatru şi film. A fost elevul lui Dem Rădulescu, şi a jucat în peste o sută de reprezentanţii, inclusiv, în travesti, în rolul Chiriţei. Printre premiile pentru film, menţionăm măcar pe cel pentru rolul Costandin din „Aferim!”, peliculă care a cucerit chiar Ursul de Argint şi o nominalizare ca actor al invitatului de acum, la Berlinala din 2015.

Ca şi celelalte colocvii din festival, şi acesta va fi moderat de informata actriţă Tamara Constantinescu, acum în rolul unei ziariste bune, creând o atmosferă prietenoasă în spaţiul colocvial. Actriţa Dramaticului nostru este şi teatrolog, doctor în Teatrologie, publicist, autor de studii teatrale publicate în volum, cadru didactic asociat  la Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” din Iaşi.

Citit 975 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Octombrie 2018 01:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.