UPDATE Aplicaţia Galaţi City App, funcţională

UPDATE Aplicaţia Galaţi City App, funcţională
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE, 20 februarie 2019 | După o săptămână în care a dat eroare, aplicaţia Galaţi City App a redevenit funcţională miercuri, 20 februarie 2019, fiind remediate problemele de ordin tehnic, aşa cum promiteau autorităţile locale.

Reamintim că aplicaţia poate fi descărcată de către utilizatorii Android şi iOS, de pe platformele Google Play şi App Store.

Graţie modulului „Raportări şi incidente” gălăţenii pot trimite sesizările lor direct către Primărie, cu condiţia să se autentifice pe baza adresei de email şi a numărului de telefon.


19 februarie 2019. Aplicaţia Galaţi City App, nefuncţională de o săptămână | „O aplicaţie moartă la propriu, după câteva luni de viaţă! RIP Galaţi!” - „Aplicaţia nu mai merge, a durat cam mult…” - „A picat după patru luni, nimeni nu mai răspunde la sesizări şi, chiar dacă răspunde, nu face nimic”. Acestea sunt doar câteva dintre recenziile aplicaţiei Galaţi City App care pot fi citite de cei care încearcă să o descarce de pe Google Play. Lansată festiv de Primăria municipiului Galaţi pe 31 octombrie 2018, cu rol de ghid turistic digital şi platformă interactivă pentru sesizările cetăţenilor, aplicaţia, pentru care Primăria plăteşte firmei Eventya Co SRL 69.377 de lei cu TVA, adică peste 15.000 de euro, era nefuncţională și marți, 19 februarie 2019. Situaţia este cu atât mai deranjată cu cât modulul „Raportări şi incidente” le permitea gălăţenilor să trimită sesizările lor direct către Primărie.

Conform reclamaţiilor, eroarea durează cel puţin din 12 februarie, adică de o săptămână, motiv pentru care am solicitat explicaţii administraţiei locale pentru această situaţie. „A fost o chestiune de ordin tehnic ce ţine de mentenanţa paginii. Administratorii spun că, cel mai probabil, până mâine (miercuri - n.r.) lucrurile se vor rezolva”, ne-au comunicat reprezentanţii Primăriei Galaţi.

Citit 4229 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.