Şi-a cumpărat, din Spania, un autoturism furat

Şi-a cumpărat, din Spania, un autoturism furat
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi a oprit în trafic, pentru control, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în Spania. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că autoturismul era condus de gălăţeanul R.I., în vârstă de 45 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Spania, din decembrie 2018.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat  autoturismul din Spania de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, fără a întocmi documente legale şi nu ştia că acesta se află în atenţia autorităţilor ca fiind furat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 11.825 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Citit 1979 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2019 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.