Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
4 comentarii

Autobuzele Transurb dau din ce în ce mai des semne de îmbătrânire. Vineri, unul dintre autobuzele care circulă pe traseul 27, a fost nevoit să tragă pe dreapta după ce un nor ce părea a fi fum a învăluit mijlocul de transport în comun. „Nu a fost vorba de fum, ci de abur. Au ieşit aburi de la sistemul de încălzire. Autobuzul nu are nicio problemă, dar îi va fi închis sistemul de încălzire”, ne-a explicat Mihai Cadinoiu, directorul Transurb Galaţi. Cu sau fără aburi de la sistemul de încălzire, parcul auto de la Transurb are mare nevoie de autobuze noi.

Citit 1720 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2019 17:02

4 comentarii

 • postat de Maxim Sâmbătă, 23 Martie 2019 16:45 188.24.192.*** Link la comentariu
  0
  2

  in curand vor fi lasati in urma pasageri cazuti prin podea

  Raportează
 • postat de Magda Sâmbătă, 23 Martie 2019 16:25 86.124.203.*** Link la comentariu
  0
  0

  Vineri (22 martie), un tramvai de pe traseul 39 cu care am circulat, scotea FUM de sub un scaun. Calatorii care au urcat din Micro 19, au fost preveniti ca nu functioneaza un electromotor.

  Eu stiam ca nu iese fum fara foc sau fum fara aproape foc, deci toti calatorii erau expusi si asumati, dar si afumati, intoxicati, in plin risc.

  Cine raspunde de la Transurb?

  Raportează
 • postat de Arronax Vineri, 22 Martie 2019 19:37 188.24.209.*** Link la comentariu
  0
  8

  Așteptăm și noi autobuzele alea noi dar în van..că anul asta nu cred că o să le avem..chiar că sunt jalnice condițiile la Transurb .și am observat că scaunele sunt foarte murdare..nu le spala nimeni?Nu le îngrijește?

  Raportează
 • postat de O mamica Vineri, 22 Martie 2019 17:11 5.13.205.*** Link la comentariu
  0
  21

  Azi am mers cu 102. Pe la 8.30. Era un autobuz vechi care se cutremura din toate încheieturile.
  Chiar nu se poate face nimic in privinta asta?
  Am auzit mereu de la.soferi de autobuz ca le tot repara si ca nu prea mai au ce sa le faca.
  Sper ca mesajul va ajunge la cei in masura.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro