Au furat bunuri de pe un ponton al AFDJ

Au furat bunuri de pe un ponton al AFDJ

Monica Zanet
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv şi, respectiv, sub control judiciar, a inculpaţilor Marian Boboacă şi Petrică Cortel. Cei doi sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, tentativă la furt calificat şi furt calificat.

În rechizitoriul întocmit şi trimis instanţei de judecată, procurorii au reţinut faptul că, în seara zilei de 11 februarie 2019, Marian Boboacă şi Petrică Cortel au urcat la bordul pontonului de acostare 594GL aferent navei Perseus, aparţinând persoanei vătămate Administraţia Fluvială a Dunării de Jos Galaţi situată în Portul Galaţi – Dana 9. Aici, prin forţarea uşii din termopan, au pătruns în interiorul pontonului pentru a sustrage bunuri. Anchetatorii susţin că cei doi au furat un televizor marca Samsung, opt sticle de băuturi alcoolice, şi un bidon conţinând 20 de litri de soluţie dezinfectantă.

Inculpaţii au fost văzuţi de un martor, însă aceştia l-au ameninţat pentru a-şi asigura scăparea. „Fiind surprinşi în flagrant delict de martorul S.D., inculpatul Boboacă Marian, pentru a-şi asigura scăparea, i-a adresat ameninţări cu moartea şi incendierea locuinţei dacă dezvăluie organelor de poliţie cele văzute”, arată procurorii în rechizitoriul trimis instanţei de judecată.

Dosarul a fost trimis la Judecătoria Galaţi, magistraţii de aici urmând să analizeze probele şi să pronunţe şi o primă decizie în acest caz.

Citit 946 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2019 18:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro