Degustare de vin, blues de calitate şi caritate

Degustare de vin, blues de calitate şi caritate
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Bluescore. Aflat la cea de-a treia ediţie, Festivalului Vinului se va desfăşura vineri, 24 mai 2019, de la ora 19,00, la Restaurantul "Libertatea Cormoran" şi are ca scop construirea unui centru de zi pentru copiii cu autism din Galaţi, împreună cu Asociaţia "Dincolo de Tăcere".

Cele mai importante crame din România donează vinuri premium care formează meniul evenimentului, la eveniment participând şi un somelier.

Vinul bun se împletește cu un concert de blues, susţinut de trioul de excepţie Bluescore. Prețul unui bilet este de 75 de lei, sumă în care sunt incluse un pahar de vin cu logoul evenimentului şi consumaţie în valoare de 40 de lei.

Trupa Bluescore, formată din Hanno Hofer (chitară/voce), Raul Kusak (orgă) şi Liviu Pop (baterie), este un proiect de blues iniţiat de bateristul american de origine română Liviu Pop. Este un trio dinamic, al cărui repertoriu este compus în majoritate din piese clasice de muzică blues şi soul, dar care propune incursiuni şi în alte stiluri muzicale (jazz, funk & rock), atât ca textură sonoră, cât şi ca stare.

Hanno Hofer (care este şi membru în celebra trupă Nightlosers) este chitaristul şi vocalistul grupului, care aduce o naturaleţe de interpretare dobândită prin studierea atenta a stilului de blues. Unicitatea acestui trio este dată de sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte. Îndemânarea, lejeritatea, dinamica şi, totodată, sensibilitatea cu care Raul Kusak reuşeşte să stăpânească acest complex instrument, fac ca acest proiect să ofere o experienţă sonoră deosebită.

Citit 2333 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2019 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.