Dunărea, curățată cu excavatorul plutitor

Dunărea, curățată cu excavatorul plutitor

Foto: Primăria Galați
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)
1 comentariu

Malurile Dunării sunt, de astăzi, mai curate, ca urmare a unei inițiative care a vizat igienizarea malului stâng al fluviului, îndeosebi în preajma pontonului din apropierea punctului de trecere BAC. Cu ajutorul unui excavator plutitor cu care au fost strânse tonele de deșeuri, constând în pet-uri de plastic, crengi, resturi animale și materiale plastice, venite din amonte în ultimele săptămâni, reprezentanții Primăriei Galați au reușit să dea Dunării o față normală, în ciuda faptului că astfel de intervenții nu cad în sarcina municipalității. Inițiativa a fost cu atât mai binevenită cu cât deșeurile atrăgeau, la fel ca vegetația, și o puzderie de insecte, îndeosebi țânțari. Gunoaiele adunate de pe apă au fost colectate mai apoi în camioane ale Ecosal.

Citit 4359 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 11:09

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro