Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O minoră în vârstă de 13 ani, din comunitatea romă din Munteni, este căutată de poliţie la aproape două luni de când a fugit de acasă. Florica Stănescu a fost văzută ultima dată pe 20 mai, potrivit declaraţiilor pe care familia le-a dat, o lună mai târziu, la postul de poliţie din comună, când au anunţat oficial dispariţia. Adolescenta nu a mai dat niciun semn de viaţă, iar părinţii au cerut ajutorul autorităţilor ca să o găsească. La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu o bluză cu mâneci lungi şi o fustă lungă multicoloră, port tradiţional al etniei rrome, şi era încălţată cu sandale de culoare neagră. Florica are 1,50 metri înălţime, constituţie atletică, faţa rotundă, tenul închis, ochii căprui, părul şaten, lung şi îl poartă pieptănat peste cap. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 1320 ori Ultima modificare Joi, 18 Iulie 2019 14:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro