Două jafuri la Galaţi

Două jafuri la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi la prânz la Galaţi au avut loc două jafuri. Unul din ele a fost comis la o bancă din municipiul Galaţi. Potrivit primelor informaţii ale poliţiei, este vorba despre filiala locală a  Bancpost, de unde o persoană înarmată şi cu o cagulă pe faţă a furat 8.000 de lei şi 1.200 de euro, în jurul orei 14,15, după ce a ameninţat-o pe casieră.  

Cel de-al doilea jaf a avut loc asupra unui factor poştal din comuna gălăţeană Frumuşiţa. Poştaşul, în vârstă de 57 de ani, a fost atacat de doi indivizi necunoscuţi care i-au furat geanta în care avea pensiile localnicilor.

Potrivit directorului filialei Galaţi Poşta Română, Ion Ştefan, factorul poştal era un bărbat cu vechime, care avea experienţă. El începuse în această dimineaţă, să ducă pensiile localnicilor.

În jurul orei 13.00, pe când ieşea din curtea unui localnic căruia îi dăduse pensia, poştaşul a fost lovit de un individ necunoscut care i-a furat geanta şi s-a urcat într-o maşină, plecând în trombă.

Bărbatul, lovit la cap, a fost îngrijit de un echipaj al Ambulanţei, însă a refuzat internarea, deoarece nu prezenta leziuni grave, am aflat de la şeful SAJ Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Vom reveni.

Citit 1310 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.