Update. Adolescenta a fost găsită

Update. Adolescenta a fost găsită
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Update. Adolescenta în vârstă de 14 ani, dispărută vineri seară de acasă, din comuna Șendreni, a fost găsită de polițiștii gălățeni sâmbătă dimineață, în jurul orei 7,00. Fata a fost găsită în zona gării din Braniștea. Polițiștii nu au în acest moment suspiciuni că minora ar fi fost victima unei infracțiuni, dar continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.


Polițiștii gălățeni sunt în alertă și caută o adolescentă plecată de acasă. Este vorba despre Zaycsyc Larisa Maria, din comuna Șendreni.

Polițiștii au fost alertați vineri seară, în jurul orei 20,43, printr-un apel la Numărul Unic de Urgență 112. Adolescenta a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit, motiv pentru care părinții au alertat autoritățilre, mai ales că este prima dată când fata pleacă de acasă.

Semnalmente: 1.50, m înălțime, constitutie atletică, păr căstaniu, tuns scurt, ochi albaștri. În momentul dispariției fata era îmbrăcată cu un tricou alb și un pantalon scurt, negru cu roșu.

Cine poate da informații cu privire la persoana în cauză, este rugat să sune la numărul de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Citit 6734 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Septembrie 2019 10:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.