Fiscul, întâlniri lunare cu gălăţenii

Fiscul, întâlniri lunare cu gălăţenii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Galaţi anunţă că va organiza, lunar, întâlniri cu contribuabilii gălăţeni, la sediile sale din Galaţi, Tecuci şi Tg.Bujor, în vederea acordării de asistenţă asupra noutăţilor fiscale.

Pe 9 octombrie, de la ora 10,00, la sediul AJFP din Galaţi, vor fi prezentate noutăţile apărute în domeniul facilităţilor fiscale, eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale şi serviciile electronice oferite de ANAF. Vor fi 30 de locuri disponibile. Pe 17 octombrie, de la ora 12,00, la Tecuci, se va discuta despre serviciile electronice ale ANAF şi facilităţile oferite prin OG 6/31 iulie 2019, disponibile fiind doar zece locuri. Pe 25 octombrie, de la ora 10,00, contribuabilii din Tg.Bujor vor afla amănunte despre facilităţile fiscale şi serviciile electronice oferite de ANAF, tot zece locuri fiind disponibile.

Programul întâlnirilor, tematica acestora și modalitățile de înscriere sunt disponibile on-line (VEZI AICI)

Citit 769 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 00:56

1 comentariu

  • postat de trad Marți, 08 Octombrie 2019 16:58 89.136.231.*** Link la comentariu
    0
    1

    Fiscul e politizat si inchid undele firme la comanda si pe altele nu. In special cele romanesti sunt inchise si cele straine nu.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro