Trupa Bucovina, în concert la Galaţi

Trupa Bucovina, în concert la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Trupa Bucovina revine în Galați cu un concert, astăzi, 18 octombrie, de la ora 21,00, în 55 Pub, alături de trupa românească Focuri, care va cânta în deschidere.

Formaţia Bucovina s-a înființat în anul 2000, avându-i în componenţă pe Crivăț (chitară, vocal) și pe fostul basist Harbard. La scurt timp, bateristul iniţial a fost înlocuit de Mishu, care de atunci a devenit un membru permanent al formației. După o pauză, în 2005, Bucovina se întoarce pe scena metal și este întâmpinată cu entuziasm de fanii genurilor folk, viking și pagan metal, și nu numai. Până în prezent, Bucovina este una dintre puținele formații care exploatează și explorează cu succes folclorul românesc, precum și valorile dacice, fapt demonstrat de toate cele cinci albume, ultimul, lansat anul trecut, "Septentrion", fiind foarte bine primit de public.

Cu show-uri explozive în ţară şi în străinătate, cu sold out la Arenele Romane în 2015, 2016 și 2017, cea mai titrată trupă de metal românească a momentului captează atenția publicului prin mesajele atât de simple şi, în același timp, pline de încărcătură emoțională. Calitatea sunetului și energia membrilor trupei sunt elementele de bază care fac din fiecare concert un moment incendiar.

Biletul costă 40 de lei.

Citit 1476 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2019 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.