„Măscăriciul” se joacă duminică la Galaţi

„Măscăriciul” se joacă duminică la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Horaţiu Mălăele vine, în cele din urmă, cu „Măscăriciul” la Galaţi. Reprezentaţia va avea loc duminică, 7 februarie, de la ora 19,00 *

Spectacolul, programat iniţial în luna decembrie, în cadrul proiectul „Anotimpuri Culturale Studenţeşti”, derulat de Casa de Cultură a Studenţilor (CCS), a fost amânat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Horaţiu Mălăele şi Nicolae Urs, cei doi protagonişti, nu au mai putut ajunge la Galaţi, astfel că organizatorii s-au văzut nevoiţi să reprogrameze spectacolul.

„Măscăriciul”, după texte de A.P. Cehov, a avut premiera la începutul anului 2005, astfel că anul acesta împlineşte cinci ani de reprezentaţii în toată ţara.

Cei doi protagonişti ai piesei, Nicolae Urs şi Horaţiu Mălăele, semnează şi regia, şi dramatizarea, şi adaptarea scenică. Este pentru a doua oară când piesa lui Mălăele va fi prezentată la Galaţi, prima dată bucurându-se de un succes enorm, aşa cum s-a întâmplat pe toate scenele pe care a fost jucată.

„Biletele pe care le-am vândut în luna decembrie sunt în continuare valabile. Cumpărătorii au avut de ales între a primi banii înapoi sau a vedea reprezentaţia din februarie”.

„Cei mai mulţi şi-au păstrat biletele. Pentru spectacolul de duminică încă mai avem locuri”, a declarat directorul CCS Galaţi, Cristian Mortu. Preţul biletelor este de 5 lei pentru studenţi şi 30 de lei pentru ceilalţi iubitori de teatru.

Citit 2676 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.