Circula cu o autoutilitară furată

Circula cu o autoutilitară furată

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Folteşti, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, au oprit în trafic, pe DN 26, pe raza localităţii Ijdileni, o autoutilitară marca Fiat Ducato, înmatriculată în Italia. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că autoutilitara era condusă de gălăţeanul D.L., în vârstă de 42 de ani.
Existând suspiciuni cu privire la autovehiculul în cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia în data de 23 septembrie 2018.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că autovehiculul este proprietatea unui vecin şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.
În cauză, autoutilitara în valoare de 10.000 de lei a fost indisponibilizată, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Citit 3351 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2019 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.