Controale în trenuri şi la centrele de fier vechi

Controale în trenuri şi la centrele de fier vechi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii gălăţeni din cadrul structurilor de transporturi, ordine publică, rutieră şi investigarea criminalităţii economice au participat, în perioada 13- 14 noiembrie, la o acţiune organizată la nivel european, intitulată ”Rail Action Day” – 24 Blue”, în scopul protejării cetăţeanului şi asigurării integrităţii infrastructurii critice.

Acţiunea, care a vizat, în principal, prevenirea şi combaterea furturilor de componente de la infrastructura critică (transportul feroviar, telecomunicaţii, aprovizionarea cu electricitate, petrol şi gaze naturale, transport şi depozitare carburant), dar şi verificarea legalităţii transportului/depozitării mărfurilor periculoase, s-a desfăşurat în staţii şi triaje feroviare, în trenuri de persoane şi marfă, precum şi în centrele de colectare materiale feroase şi neferoase.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 127 de persoane şi au fost verificate 12 staţii şi triaje feroviare, 25 de trenuri de persoane şi cinci trenuri de marfă, precum şi 26 de puncte de colectare deşeuri metalice.

Controalele s-au finalizat cu aplicarea a 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 36.000 de lei, precum şi confiscarea a 82 de kilograme de plumb.

La acţiune au participat şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi şi Serviciul de Imigrări al Judeţului Galaţi.

Citit 2776 ori Ultima modificare Duminică, 24 Noiembrie 2019 00:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.