Documentar cu batalionul gălăţean care a fost în Afganistan

Documentar cu batalionul gălăţean care a fost în Afganistan
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" din Galați are o ofertă specială pentru public, în ultimul weekend al toamnei. Spectatorii pot vedea, la sfârșitul acestei săptămâni, un spectacol premiat la ediția din 2016 a Festivalului Național de Comedie de la Galați, o comedie neagră din repertoriul Dramaticului și - surpriza de 1 Decembrie - un film documentar într-o proiecție specială de Ziua Națională a României.

Vineri, 29 noiembrie, la ora 19,00, Sala Mare a Dramaticului găzduiește spectacolul "Nuntă cu navetişti", care a obținut Premiul publicului la ediția din 2016 a Festivalului Național de Comedie de la Galați. "Nuntă cu navetişti" este o producție a Teatrului "DA România" (Reșița). Spectacolul este construit după "Tanța și Costel" de Ion Băieșu, iar regia este semnată de Dan Mirea, cel care a montat super-comedia "Soacra cu trei nurori", anul acesta, la Teatrul Dramatic din Galați. În distribuție: Dan Mirea, Ileana Căprariu, Andrada Samoilă și Ionel Berdac.

Sâmbătă, 30 noiembrie, la ora 19,00, se joacă "Uluitoarele numere de singurătate ale lui Edward Gant", de Anthony Neilson. În distribuție: Cristian Gheorghe, Oana Mogoș, Ionuț Moldoveanu și Vlad Volf.

Duminică, 1 decembrie, la ora 19,00, Sala Mare a Dramaticului gălățean găzduiește un eveniment special: proiecția de Ziua Națională a României a filmului "La vatră" (2019), în regia lui Victor Mihăilescu, o producție KINELINK, la inițiativa Batalionului 300 Infanterie Mecanizată "Sfântul Andrei", cu sprijinul Colegiului Național "Mihail Kogălniceanu". Documentarul construiește un dialog sincer și emoționant cu familiile militarilor Batalionului 300 Infanterie Mecanizată "Sfântul Andrei" plecați în misiune în Afganistan. Filmul a avut premiera în primăvara acestui an, tot la Teatrul Dramatic "Fani Tardini" din Galați. La proiecția de pe 1 decembrie vor asista și cadre militare ale batalionului gălățean și invitații acestora. Durata este de o oră, iar intrarea este liberă.

Citit 1002 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2019 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.