Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

S-a crezut mai rapid şi mai puternic decât o maşină şi asta a fost aproape să îl coste viaţa. Un tecucean de 45 de ani a ajuns în spital, cu multiple traumatisme, după ce a fost lovit în plin de un autoturism în calea căruia a ajuns, într-o intersecţie din oraş. Şoferiţa aflată la volanul maşinii, o tânără de 19 ani, le-a povestit poliţiştilor că ea circula pe drumul cu prioritate şi că deodată s-a trezit în faţă cu biciclistul, care i-a tăiat calea, fără a ţine cont de indicatorul care îl obliga să cedeze trecerea. Poliţiştii aveau, ulterior, să afle şi ce i-a dat biciclistului curajul nebun să se aventureze în intersecţie sau, poate, cauza care i-a amorţit simţurile: bărbatul avea o alcoolemie, în aerul expirat, de 1,16 la mie, "abatere" pentru care nu va răspunde însă, nefiind şofer. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare coprorală din culpă.

Citit 1449 ori Ultima modificare Luni, 02 Decembrie 2019 18:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro