Comedie pe toată linia, la Teatrul Dramatic. PROGRAM

Comedie pe toată linia, la Teatrul Dramatic. PROGRAM
Trei spectacole cu hohote de râs
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” a programat în acest weekend trei comedii foarte îndrăgite de publicul de toate vârstele, pentru a-i elibera pe gălăţeni de stresul din cursul săptămânii.

Vineri, 7 februarie, de la ora 19,00, se va juca spectacolul "Trei graţii" după Valentin Krasnogorov, în regia lui Eugen Făt. Joacă roluri dificile, dar asumate cu profesionalism, Liliana Lupan, Svetlana Friptu, Carmen Albu și Dan Căpăţână. „Trei graţii” este o comedie plină de sensibilitate, ce le are în centru pe trei prietene de-o viață, care vor să cucerească un bărbat, într-o încercare înduioșătoare de a-și reafirma feminitatea și de a-și găsi fericirea.

Sâmbătă, 8 februarie, de la ora 19,00, trupa Dramaticului îşi aşteaptă spectatorii la "Soacra cu trei nurori", unul dintre succesele sale de casă. Povestea „Soacra cu trei nurori” a marelui Ion Creangă a fost adaptată pentru scenă și îmbogățită cu fire narative noi de către regizorul Dan Mirea, un împătimit al umorului popular. În final, Mirea a reușit să livreze un spectacol în care cascadele de râs și ropotele de aplauze se țin lanț, împletindu-se cu muzica de taraf care însuflețește momentele importante ale derulării evenimentelor. Impresionează pe scenă prin aplomb şi energie: Carmen Albu, Svetlana Friptu, Mihaela Lecca-Gorea, Aureliu Bâtcă, Cristina Uja-Neagu, Vlad Ajder, Valeria Taban, Adelin Ilie și Lică Dănilă.

Duminică, 9 februarie, de la ora 19,00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” este programată o reîntâlnire cu umorul lui Caragiale. Trupa Dramaticului joacă spectacolul "O scrisoare... pierdută", în regia lui Eugen Făt. Din distribuție fac parte: Ionuț Moldoveanu, Stelian Stancu, Carmen Albu, Gabriel Constantinescu, Răzvan Clopoţel, Vlad Ajder, Dan Căpățână și Lică Dănilă. O scrisorică de amor a unui prefect tânăr către soția protectorului său ajunge în mâinile unui jurnalist fără scrupule și devine un valoros instrument de șantaj, pentru obținerea unui fotoliu de deputat. „E comèdie, mare comèdie, Fănică!”.

Biletele pot fi achiziționate online de pe bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59.

Citit 1513 ori Ultima modificare Joi, 06 Februarie 2020 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.