Mort de beat, fără permis, dar fugărit de poliţie

Mort de beat, fără permis, dar fugărit de poliţie
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un bărbat de 35 de ani din Drăguşeni, "abonat" la boroboaţe rutiere, a intrat din nou în probleme după ce a făcut o cursă nebunească pe o şosea din nordul judeţului, cu poliţia pe urmele lui. Cei care aveau să îl depisteze cu o serie de nereguli foarte grave au fost poliţiştii Secţiei 5 Rurale Rădeşti, care au vrut să îl oprească în trafic, la Vârlezi, pe DJ 242. Aflat la volanul unui bolid, individul nu a oprit, ci a gonit şi mai tare spre Drăguşeni. Poliţiştii l-au urmărit circa 20 de kilometri, reuşind să îl blocheze pe DJ 251A, pe raza localităţii de domiciliu. Acolo, surprizele nu au încetat să apară, una după alta. Cel aflat la volan avea o alcoolemie uriaşă, nu deţinea permis graţie "bunelor" purtări în trafic şi avea în portbagaj destule pachete de ţigări cât să indice posibile preocupări contrabandiste. 

"Fiind tesat alcoolscopic, acesta a prezentat valoarea de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoarea alcoolemiei în sânge, stabilită în urma analizelor ulterioare, fiind de 4,15 la mie. Totodată, s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat, fiind condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier. În portbagajul autoturismului, poliţiştii au găsit 171 de pachete țigarete de proveniență Republica Moldova, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Individul a fost reţinut 24 de ore, sub acuzaţiile de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi contrabandă. Anchetatorii urmează să ceară arestarea lui preventivă. 

Citit 2147 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 23:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.