Adolescent gălăţean, aproape criminal

Adolescent gălăţean, aproape criminal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Închis pentru furt, Marian, de 16 ani, a fost la un pas, vineri, să se transforme şi în criminal * La Tichileşti s-a sinucis şi Rabacu, după doar două luni de detenţie *

Cuţitul – furat de la bucătărie

La numai 16 ani gălăţeanul Marian Ş. se află în Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti fiind închis pentru furt. Băiatul a ieşit în evidenţă vineri, la ora 13.

În acel moment dispeceratul Penitenciarului a sesizat Poliţia în legătură cu faptul că, la ora 11,50, un băiat de 17 ani din Ploieşti, judeţul Prahova, închis în Penitenciar, a fost tăiat cu un cuţit de gălăţeanul de 16 ani.

„Băiatul făcuse rost prin colegii săi de cuţit, acesta fiind luat de la bucătărie”, declară Jenel Sogor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila.

Viaţă pusă în primejdie

„Adolescentul ploieştean a fost transportat şi internat la Spitalul de Urgenţă din Brăila pentru îngrijiri medicale. Băiatul a fost examinat medico-legal, rezultatul fiind că îi sunt necesare 23-25 zile de îngrijiri medicale”.

„De asemenea, lui i s-a pus în primejdie viaţa, poliţiştii făcându-i gălăţeanului dosar penal pentru vătămare corporală gravă”, completează purtătorul de cuvânt.

Gălăţenii – „vedetele” Penitenciarului de la Tichileşti

Marian Ş. a rămas în detenţie la penitenciarul menţionat, lui urmând să i se contopească vechea pedeapsă cu cea care urmează să-i fie dată.

Intrat pe 28 februarie 2009 în acelaşi penitenciar, Alexandru Rabacu, tânărul de 19 ani din Târgu Bujor, care o ucisese în vara lui 2008 pe Mirela Streşnă, angajata Casei de amanetului Romero, s-a sinucis anul trecut, la Tichileşti.

Pe 20 aprilie, tânărul criminal a fost găsit spânzurat în baia din camera-dormitor. A fost prima sinucidere de la Tichileşti, după cum ne asigura la acea dată Ionel Dincă, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Citit 1185 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.