Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Pentru a asigura o purificare cât mai mare a apei potabile care ajunge la consumatori, operatorul de distribuție Apă Canal Galați a luat măsura maximizării cantității de clor. Astfel, apa potabilă care ajunge la robinetele gălățenilor trebuie să fie în parametri optimi, astfel încât să nu conțină elemente care ar putea pune în pericol și mai mare sănătatea publică. ”În momentul de față, se merge pe concentrația maxim admisă de clor. Se monitorizează foarte atent calitatea apei la ieșirile din stații și la capetele de rețea, pentru a preveni orice risc de infectare”, ne-a precizat Cornelia Arnăutu, purtătorul de cuvânt al Apă Canal Galați. Potrivit sursei citate, concentrația de clor maxim admisă a apei care ajunge la robinete trebuie să fie de 0,5 mg/litru.

Citit 2757 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 19:30

1 comentariu

  • postat de Emil Miercuri, 25 Martie 2020 11:49 82.137.9.*** Link la comentariu
    0
    2

    Daca nu ne termina carcalacu' , murim naibii de intoxicatie cu clor ! ...

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro