Valabilitatea voucherelor de vacanţă, prelungită

Valabilitatea voucherelor de vacanţă, prelungită
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Valabilitatea voucherelor de vacanţă emise în anul 2019 este prelungită până pe 31 mai 2021, în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, informează Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri. Astfel, Guvernul a adoptat Ordonanţa de Urgenţă privind modalitatea de emitere şi prelungirea valabilităţii voucherelor de vacanţă.

"Am luat această măsură pentru a rezolva o situaţie cauzată de criza coronavirusului. Am decis să prelungim valabilitatea voucherelor de vacanţă până anul viitor, în luna mai. Am încredere că atunci când va trece această criză vom reveni la o viaţă normală şi vom susţine repornirea motoarelor turismului intern. Până atunci, vă îndemn să respectaţi indicaţiile autorităţilor, să aveţi grijă de voi şi de cei dragi, şi, de ce nu, să călătoriţi virtual în toate colţurile României şi ale lumii", a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Ministerul precizează că prelungirea valabilităţii voucherelor de vacanţă vine în sprijinul industriei turismului şi a turiştilor.

Mai mult decât atât, emiterea voucherelor de vacanţă pentru anul în curs se va face exclusiv pe suport electronic. Această măsură vine în întâmpinarea riscurilor asupra sănătăţii beneficiarilor, dar şi ca urmare a solicitărilor unităţilor emitente.

Citit 2188 ori Ultima modificare Duminică, 29 Martie 2020 22:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.