Poeţi, gimnaşti şi alpinişti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Expoziţie de fotografie la biserică: Sala Socială a bisericii ortodoxe române „Sfânta Maria" din localitatea americană Colleyville găzduieşte între 14 martie - 11 aprilie o expoziţie de fotografie inedită, deschisă tuturor românilor, familiilor şi prietenilor lor. Expoziţia va avea două secţii: R Romania şi B "My Best of the Best".

Se primesc numai fotografii originale, cu mărimea 8″x10″, aduse şi depuse în cutia albastră de la biserică cu eticheta „fotografii" sau trimise prin poştă. Se pot trimite maxim 5 fotografii de persoană şi maxim 15 de familie. Toate câştigurile expoziţiei vor merge la Şcoala de Duminică pentru Copii.

* Concurs de poezie: Asociaţia Culturală ADSUM  şi Revista ZIP organizează prima ediţie a Concursului de Poezie în Limba Română „Îngerul Blond”. Premiile concursului vor fi în bani şi obiecte. Concursul se adresează tuturor vorbitorilor de limba română care au împlinit vârsta de 16 ani până la data de 15 februarie 2010 şi este organizat pentru a marca Ziua Internaţională a Poeziei (21 martie), dar şi ca un omagiu adus poetului Nichita Stănescu (născut în data de 31 martie).

* Alpiniştii caritabili: Alpiniştii Petru Vataman şi Marco Zappa  organizează sâmbătă, 20 martie, la Milano, o întâlnire caritabilă românească, urmată de o prezentare a filmului Alpamayo 2009.

* ”Consemnări coregrafice” la Milano: Asociaţia culturală Danza Riflesso D`Arte (DART), în colaborare cu Centrul Cultural Italo-Român din Milano, organizează pe 27 martie, ora 17:00, la Institutul San Fedele,  o serată culturală, în cadrul căreia va avea loc lansarea volumului "Consemnări coregrafice. Baletul Operei Naţionale Bucureşti”

* Turneu de Gimnastică Ritmică în Portugalia: Competiţia TIGRA va reuni participanţi din toate cluburile din Portugalia şi din insulele Madeira şi Azore, alături de concurenţi internaţionali de la cluburi din Bulgaria, Ungaria, Belgia, Republica Ceha. Numele membrilor echipei din România: Royal Motors Club Romania, antrenoare - Cristina Baciu, Membru al Juriului - Olena Lastrebova, gimnaste Francesca Maria Baciu şi Ana Maria Plosca. Pentru mai multe informaţii: www.tigra.com.pt. Prima ediţie a TIGRA va avea loc în zilele 26, 27 şi 28 martie.

* Turandot în Germania: Spectacolul "Turandot" de Giacomo Puccini se regăseşte pe afişul Teatrului Muzical din Essen din această lună, cu doi muzicieni români în distribuţie: soprana Silvia Sorina Munteanu - ca interpretă a rolului titular şi basul Marcel Rosca - în rolul "Timur".

Citit 699 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.