Unde sunt radarele în weekend

Unde sunt radarele în weekend

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Astăzi, 23 mai, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Drumul de Centură, Brăilei și Marea Unire. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Braniștea și Ivești, iar pe DN 26, în localităţile Vânători şi Brăneşti. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Priponești, iar pe DJ 251, la Slobozia Conachi și Matca. Pe DN 24D, un radar va fi prezent la Cuca.

Duminică, 24 mai, echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente, cu aparatele radar, în municipiul Galaţi, pe străzile Frunzei, Tecuci și Calea Galați. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Şendreni şi Liești, pe DN 26, la Șivița și Slobozia Oancea, pe DN 24D, la Vârlezi şi pe DJ 251, la Smârdan și Pechea. În nord, pe DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Berheci, unde va fi, de asemenea, prezent un radar.

Citit 329 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2020 19:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro