Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Siderurgiştii din combinatul Liberty Galați au donat, în prima zi de școală, tablete și carduri de internet profesorilor și învățătorilor din Galați care, până acum, nu dispuneau de aceste instrumente esențiale educației online. Acest proiect a fost derulat de Liberty Galaţi la iniţiativa Arhiepiscopiei Dunării de Jos şi în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Galaţi.

”Un semn bun la deschiderea noului an școlar la Arhiepiscopie, printr-un parteneriat cu platforma siderurgică Liberty Galați, a cărei conducere a înțeles necesitatea de a oferi materiale didactice dascălilor. Cu cât aceștia au posibilități să se adreseze copiilor, cu atât și celelalte materiale cu care vom veni în sprijinul copiilor vor da randamentul așteptat”, a explicat Înalt Prea-Sfinția Sa, Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, gazda evenimentului.

Donația a avut loc cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Galați care a realizat o analiză în rândul cadrelor didactice, pentru a identifica necesitățile acestora. 

”Astăzi derulăm o nouă etapă de colaborare cu Arhiepiscopia Dunării de Jos. Ne adresăm acum  profesorilor care au nevoie să își susțină orele de curs, în condițiile în care sunt organizații dar și Guvernul, care acordă tablete copiilor cu posibilități reduse de achiziționare a acestor instrumente utile acum, când accentul se pune pe educația online. Vom continua acest proiect”, a declarat Bogdan Grecu, directorul general al Liberty Galați.

Citit 1390 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Septembrie 2020 01:07

1 comentariu

  • postat de Siderurgist Miercuri, 16 Septembrie 2020 06:14 5.13.147.*** Link la comentariu
    3
    9

    Cata ipocrizie ! Un cadru didactic castiga aproape dublu fata de un siderurgist. De ce nu le doneaza copiilor muncitorilor din combinat?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro