UPDATE. Candidat la şefia judeţului, confirmat cu Covid 19

UPDATE. Candidat la şefia judeţului, confirmat cu Covid 19
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Senatorul Nicolae Marin, candidat Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Galați, a fost confirmat cu Covid 19. Politicianul dă asigurări că va respecta cu stricteţe dispoziţiile legale

„Așa cum anunțam în cursul dimineții, am efectuat testul Covid și din păcate rezultatul este unul pozitiv în condițiile în care familia mea, soția și copilul au primit buletinul de analiză cu rezultatul negativ.

Vă asigur că respect cu strictețe dispozițiile legale și mă voi afla în autoizolare în următoarele 14 zile.

Asigur cu această ocazie membrii, simpatizanții și cetățenii județului Galați că rămân conectat la realitatea acestor zile și acestui final de campanie și cu siguranță că sunt încrezător în rezultatul pe care îl vom obține noi, cei din PRO România Galați.

Cu siguranță vom reuși să trecem cu bine și peste această perioadă și să ne ajute Dumnezeu să ne revedem sănătoși!”, transmite Nicolae Marin printr-un comunicat de presă.


Printr-un comunicat de presă, senatorul Nicolae Marin, candidat Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Galați, anunţă că s-a autoizolat până la primirea rezultatului testului COVID.

„În cursul zilei de ieri, 17 septembrie, am fost anunțat că a fost confirmată pozitiv la testul COVID-19 o persoană cu care am fost contact direct în cursul zilei de luni. Având în vedere situația de fapt am decis să mă programez pentru efectuarea testului COVID și să mă autoizolez până la primirea rezultatului testului.

Înțelegând pe deplin implicațiile ulterioare am decis să suspend toate acțiunile electorale din perioada următoare până când voi primi rezultatul testului pe care îl voi face public.

Îi asigur pe toți cei care sunt alături de mine în această perioadă că sănătatea lor și a familiilor lor este mult mai importantă și de aceea consider că măsura autoizolării este primul pas care trebuie făcut într-o astfel de situație”, transmite Nicolae Marin.

Citit 2308 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 01:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.