Lecții anti-șpagă la Fisc

Lecții anti-șpagă la Fisc
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Zeci de funcționari ai Administrației Județene a Finanțelor Publice Galați - Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați au fost vizați, zilele trecute, de o sesiune de instruire privind respectarea regulilor de etică și integritate profesională. Direcția Generală Anticorupție, prin Serviciul Județean Galați, le-a reamintit funcționarilor consecințele și riscurile la care se expun prin săvârșirea unor infracțiuni de corupție, obligațiile ce le revin în relația cu cetățenii și ce fapte săvârșesc în cazul în care cedează ispitelor necuvenite.

"Activitățile au avut ca scop conștientizarea celor care își desfășoară activitatea în această instituție, cu privire la consecințele și riscurile la care se expun prin săvârșirea unor infracțiuni de corupție. Celor peste 70 de funcționari din cadrul instituției le-au fost prezentate conceptele de etică și integritate, atribuțiile și competența Direcției Generale Anticorupție, obligațiile ce le revin în relația cu cetățenii și cu angajații Ministerului Afacerilor Interne, infracțiunile de corupție și cele asimilate acestora, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau la cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție", a explicat comisar-șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al DGA - Serviciul Județean Galați.

Funcționarii care sunt vizați sau iau cunoștință de comiterea unor fapte de corupție pot ajuta la combaterea acestora, denunțându-le.

Serviciul Județean Anticorupție Galați are sediul pe strada Crizantemelor nr. 10 - în incinta Secției 2 Poliție și mai poate fi contactat la adresa de e-mail galațAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fax: 0236/453997. Faptele de corupție săvârșite de funcționarii publici din cadrul Ministerului Afacerilor Interne pot fi sesizate la numărul 0800.806.806.

Citit 1865 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Octombrie 2020 02:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.