Cererile de ajutor de stat pentru motorină se depun luna aceasta

Cererile de ajutor de stat pentru motorină se depun luna aceasta
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că în, cursul lunii decembrie 2020, se depun cererile de acord pentru finanţare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură pentru anul 2021. Acestea se depun la centrele judeţene ale APIA, respectiv al municipiului Bucureşti, pe raza cărora sunt situate exploatațiile agricole pentru care se solicită ajutorul de stat sau unde au fost depuse cererile unice de plată în cadrul Campaniei 2020.

Beneficiari sunt producătorii agricoli, persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale constituite potrivit legii, înregistraţi în Registrul agricol, Registrul fermelor, Registrul plantaţiilor viticole, alte evidenţe funciare, care exploatează terenuri agricole, producătorii agricoli, persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale constituite potrivit legii, înregistraţi în Registrul naţional al exploataţiilor şi care deţin, cresc sau exploatează animale, organizaţiile de îmbunătăţiri funciare şi federaţiile de organizaţii de îmbunătăţiri funciare, precum și organismele/ organizaţiile de cercetare, respectiv universităţile, institutele şi staţiunile de cercetare-dezvoltare din domeniul agricol.

Citit 637 ori Ultima modificare Vineri, 04 Decembrie 2020 00:52

1 comentariu

 • postat de Ion
  Vineri, 04 Decembrie 2020 06:05
  5.13.155.***
  In tara asta, cred ca este si o schema de ajutor de stat pentru ajutorul de stat... Penibil... Clar -o tara de asistati sociali. de la oamenii de rand pana la demnitarii cu pensii speciale si firmele permanent cu mana intinsa...
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.