Întâlniri de sărbătoare cu artiştii Teatrului „Gulliver”

Întâlniri de sărbătoare cu artiştii Teatrului „Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Teatrul „Gulliver” este în continuare aproape de copii și de părinți și în perioada sărbătorilor, prin intermediul poveștilor și al unui program artistic online, intitulat „Iarnă de Poveste”. În perioada 6-27 decembrie, teatrul va susține şase programe transmise live, în fiecare duminică (6, 13 şi 20 decembrie), de la ora 11,00, în fiecare vineri (11 şi 18 decembrie), de la ora 18,00, dar şi miercuri (23 decembrie), tot de la ora 18,00.

Programele sunt realizate în colaborare cu Şcoala de Film şi Televiziune Galați şi vor cuprinde diferite secţiuni: Moş Crăciun vorbește în direct cu copiii, spiridușii Moşului completează în direct lista cu cadourile dorite de copii și, în paralel, se derulează Atelierul Magic de creaţie cu specific de sărbători, unde cei mici sunt învățați cum să realizeze propriile podoabe, jucării și decoraţiuni (globuleţe, steluţe, îngeraşi). Distracția continuă cu ghicitori, colinde, glume, joculeţe interactive pentru copii şi poveşti sărbătoreşti şi pline de tâlc.

Fiecare ediție a proiectului „Iarnă de Poveste” include o tombolă, în care se vor acorda premii, constând în invitații la teatru și întâlniri în culise, plus ședințe foto cu personajele de poveste preferate.

Proiectul cuprinde și o componentă caritabilă, prin care vor fi cooptate cele mai reprezentative ONG-uri de la nivelul orașului Galați, pentru a-și prezenta și promova activitatea și proiectele, în scopul susținerii lor.

Toate activitățile cuprinse în proiectul “Iarnă de poveste” sunt disponibile în mod gratuit și pot fi urmărite pe pagina de Facebook a teatrului.

Citit 922 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Decembrie 2020 01:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.