Moş Crăciun vine pe Zoom

Moş Crăciun vine pe Zoom
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

"Moș Crăciun vine pe Zoom" este campania organizată de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați în perioada 9-23 decembrie 2020, constând în întâlniri online cu Moș Crăciun pe platforma de conferințe video Zoom. "Anul 2020 a golit sălile de spectacole, sălile de clasă, locurile de joacă. A modificat substanțial rutina zilnică, toate procesele firești care construiau normalul vieții noastre. De aceea, în luna decembrie vrem să ne bucurăm împreună, în ciuda tuturor obstacolelor, de apropierea Crăciunului și de magia acestei sărbători", spune directorul Dramaticului, Florin Toma. 

Întâlnirile cu Moșul pe Zoom vor avea loc pe 16 și 23 decembrie 2020, de la ora 19,00.

Înscrierea în campanie și participarea sunt gratuite. Înscrierea se face pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu precizarea unui număr de telefon mobil la care participanții să poată fi contactați.

Programarea întâlnirii pe Zoom va fi făcută în ordinea înscrierii. În ziua și la ora stabilite participanții trebuie să aibă la dispoziție un device (smartphone, tabletă, laptop) încărcat și conectat la internet.

Fiecare întâlnire online cu Moș Crăciun va fi privată și va fi înregistrată, iar înregistrarea le va fi trimisă participanților pe e-mail.

Citit 1022 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2020 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.