Un primar din județ va fi parlamentar. Centru pentru tineret de peste cinci milioane de lei la Târgu Bujor
Foto: M. Calestru

Un primar din județ va fi parlamentar. Centru pentru tineret de peste cinci milioane de lei la Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Primăria din Târgu Bujor a lansat o procedură în vederea realizării serviciilor de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări în cadrul proiectului de îmbunătățire a serviciilor recreative și a spațiilor publice, prin construirea unui centru de tineret în oraș, precum și amenajarea unui parc.

Valoarea estimată totală a investiției este de circa 5,36 milioane lei (exclusiv TVA), iar în cadrul acestei proceduri simplificate ofertele pot fi depuse până în data de 8 ianuarie 2021, inclusiv. 

După două mandate la conducerea primăriei și după obținerea unui al treilea în această toamnă, edilul-șef în funcție, Laurențiu-Viorel Gîdei a urcat în liga mare a politicii dâmbovițene. La scrutinul din 6 decembrie, acesta a obținut un mandat de deputat, de pe poziția a patra a listei propuse alegătorilor de Partidul Social Democrat și se declară mulțumit de proiect. ”Am fost preocupat de această componentă socială pentru tineret”, spune Laurențiu Gîdei (foto), iar pe o listă a altor proiecte inițiate și finalizate a adăugat reabilitarea și creșterea eficienței energetice pentru clădirea ”Veronica Micle”, în care funcționează diverse instituții publice, o investiție de circa două milioane de euro, precum și realizarea cadastrului general în extravilanul localității.

”Las în urmă pentru bujoreni proiecte pentru drumuri, dar și pentru realizarea unui complex sportiv cu mai multe terenuri. Vreau să le transmit acestora că noua poziție nu mă va schimba și voi fi un parlamentar al oamenilor”, ne-a mai precizat primarul încă în funcție (la momentul realizării documentării n.r.) din Târgu Bujor.

Citit 5414 ori Ultima modificare Duminică, 20 Decembrie 2020 23:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.