Electrica Furnizare închide toate casieriile

Electrica Furnizare închide toate casieriile
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Toate casieriile Electrica Furnizare se vor închide, începând din 1 ianuarie, anunță compania pe site-ul propriu, dar clienții care preferă achitarea în continuare a facturilor la un punct fix au mai multe opțiuni: rețeaua PayPoint și rețeaua Un-Doi, automatele bancare ale băncilor partenere, Westaco Expres (disponibil și în stațiile OMV/Petrom) și Terminale Qiwi sau terminale de plată deținute de terțe persoane prin Idea Bank.

Compania pune la dispoziția clienților și diverse modalități de plată online, care permit achitarea facturilor simplu și rapid, prin MyElectrica (portalul online și aplicația mobilă de plată a facturilor), precum și vizualizarea istoricului facturilor sau evidența plăților la zi. Alte metode de plată online disponibile sunt: Internet Banking, Mobile Banking BRD, aplicațiile Orange Money și mobilPay Wallet, Debit direct (ING Bank, BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank).

În momentul actual, conform site-ului Electrica Furnizare, există două centre de relații cu clienții în municipiul Galați (IREG - pe str. Siderurgiștilor și în cartierul Dunărea, lângă Kaufland), precum și alte două în județ (la Tecuci și Tg.Bujor).

Citit 5736 ori Ultima modificare Luni, 28 Decembrie 2020 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.