Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Urmare solicitării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Galați, Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției a emis ordinul de instituire a carantinei zonale pentru comuna Cuza Vodă începând din seara zilei de 29 decembrie 2020, ora 20, pentru două săptămâni.
În zona de carantină este strict interzisă intrarea/ieșirea prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile naționale, județene, comunale și forestiere, existând și o recomandare de rute ocolitoare: DJ 251 – DJ 254 (Pechea – Ivești), DJ 255 intersecție cu DN25 (Slobozia Conachi – Piscu), DJ 251 (Slobozia Conachi – Schela) și DJ 255 (Pechea – Suhurlui).
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați va asigura transmiterea mesajelor de avertizare prin sistemul Ro-Alert către populația din localitate cu măsurile ce trebuie respectate pe timpul instituirii carantinei.
Totodată, Centrul Județean pentru Coordonare și Conducere a Intervenției Galați, pe baza datelor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică, va difuza în dinamică către forțele de ordine și Primăria comunei Cuza Vodă lista actualizată cu persoanele aflate in izolare/carantină pentru verificarea respectării de către aceștia a măsurilor impuse.

Citit 751 ori Ultima modificare Marți, 29 Decembrie 2020 20:02

1 comentariu

  • postat de vlad tepes Miercuri, 30 Decembrie 2020 06:24 109.96.186.*** Link la comentariu
    0
    1

    Masuri, interdictii, interziceri, rute ocolitoare, suntem prompti si inventivi. Dar toate aceste trebuiau devansate de celelalte masuri pentru stoparea difuzarii virusului. Care sunt, putea onor DSP-ul sa le stabileasca. Sunt imputerniciti prin lege, au competente si telefoane. La OVIDIU de Constanta, nu au fost in stare sa instaleze un panou la 2-300 m sa anticipeze zona ocolitoare de la intrarea in localitate. Vii in viteza neintalnind nici o atentionare si te trezesti intr-un sens girartoriu aglomerat cu toate categoriile de autovehicole din trei intrari si un blocaj de politie cu jandarmi. Stop. Nu se intra ! Chiar atat de tantalai si cu mintea scurta suntem ? Asa va fi si pe la noi.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.