Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

717 copiii din  comunele Pechea, Cavadinești, Gohor, Furceni, Cosmești și Buciumeni, dar și orașele Galați, Tg Bujor și Tecuci din județul Galați, din Străoane, Biliești și Vintileasca din județul Vrancea, Vădeni și Jirlău din județul Brăila, Viișoara, Puiești, Coroiești, Grivița, Ivești din județul Vaslui s-au bucurat să primească în dar de Crăciun dulciuri, jucării, hăinuțe și încălțări, dar și produse de igienă, prin intermediul Fundaţiei "Inimă de copil" şi a celor care le-au venit în ajutor. 

”Am ajuns cu vestea bună a Nașterii Pruncului Iisus la copiii pe care îi știam și susțineam, dar și la copiii pe care i-am aflat acum. Peste tot darurile au adus emoție, bucurie, speranță și un Crăciun mai bun. Am dăruit celor mai puțin norocoși, am împlinit visurile și dorințele sincere ale copiilor aflați în dificultate alături de partenerii noştri Fundația Vodafone România, Phoenix Slag Services, UiPath Foundation, Biserica Creștină Emanuel Galați prin programul Samaritan's Purse, Șantierul Naval Damen Galați, Romportmet și donatori persoane fizice”, spune Anna Burtea, director executiv al Fundației "Inimă de Copil".

Au contribuit la distribuirii personalul organizației și voluntari, cadre didactice și autorități locale din localitățile implicate, un grup de voluntari studenți din cadrul Facultății de Arhitectură Navală Galați împreună cu șef lucrări dr. ing Florin Teodor.

Citit 758 ori Ultima modificare Marți, 29 Decembrie 2020 23:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.