COVID-19. Aproape 2.500 de locuri libere, în județul Galați, pentru imunizare
Foto: Marian Calestru

COVID-19. Aproape 2.500 de locuri libere, în județul Galați, pentru imunizare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Județul Galați urmează trendul național în ceea ce privește locurile disponibile pentru vaccinarea împotriva COVID-19. Astfel, de la zi la zi, numărul locurilor libere în centrele de imunizare din județul nostru devine tot mai mare, în vreme ce listele de așteptare scad.

Miercuri, 21 aprilie 2021, potrivit platformei vaccinare-covid.gov.ro, în județul Galați erau disponibile 2.452 de locuri pentru vaccinare, cele mai multe cu serul Pfizer. Tot miercuri, pe listele de așteptare se mai aflau 5.803 gălățeni, cei mai mulți dintre ei optând pentru vaccinul Pfizer.

Site-ul vaccine.live arăta că locuri libere pentru Pfizer erau în centrele din: Tecuci, Târgu Bujor, Berești, Cosmești, și Cudalbi. De asemenea, sunt și centre unde, deși nu sunt încă locuri libere, nu există nici liste de așteptare. Acestea sunt: Centrul Imobil Cantina 2 (str. 1 Decembrie 1918, nr. 25), Centrul P de la Spitalul Militar "Dr. Aristide Serfioti" și centrul de la Căminul cultural din Tulucești.

Miercuri, Galațiul a primit o altă tranșă de vaccinuri anti-COVID, iar vineri este așteptat un nou transport de la Constanța.

Citit 1711 ori Ultima modificare Joi, 22 Aprilie 2021 19:25

1 comentariu

 • postat de Explicatia e simpla
  Joi, 22 Aprilie 2021 00:01
  77.111.247.***
  Pai nu mai exista nici liste de asteptare si nu mai e nevoie nici de platforma nationala de programare pentru vaccinare si sunt atatea mii de locuri libere din cauza ca nu se mai vaccineaza nimeni! Se stie!

  Pentru ca tot obisnuieste guvernul nostru sa raporteze situatia din Romania (8,3% vaccinati) la situatia din alte tari, daca ne comparam cu Italia cea greu lovita de "virusul ucigas" (7,7% vaccinati) si Spania cea greu lovita de "virusul ucigas" (7,4%vaccinati) si Franta cea greu lovita de "virusul ucigas" (7% vaccinati) si Germania (6,9% vaccinati) si Belgia, Norvegia si Olanda tari care se situeaza in jurul a 6% vaccinati din populatia totala (toate acestea fiind crema cremei tarilor europene!!!) vedem ca in Romania s-au vaccinat deja prea multi oameni in comparatie cu tarile europene asa-zis civilizate si prea mult laudate si atat de lovite de "virusul ucigas" care ne sunt date vesnic drept exemplu.

  As fi curioasa daca in Finlanda, tara care se afla pe penultimul loc din Europa ca procent de vaccinati, televiziunile fac o campanie isterica de propaganda (asa cum vedem la noi in tara) in care campanie de publicitate a vaccinurilor si a vaccinarii, Romania sa fie data drept exemplu pozitiv in Finlanda, asa cum ne este data noua, romanilor, drept unul dintre cele mai stralucite modele de reusita in toate domeniile, acest stat finlandez unde aproape nu exista vaccinati impotriva "virusului ucigas".
  Au devenit peste noapte atat de ignoranti finlandezii incat sa nu reuseasca sa priceapa avantajele vaccinarii cu aceste vaccinuri salvatoare de vieti...?! Oare expertii si specialistii de la ei sunt atat de incompetenti comparativ cu cei din Romania incat nu au fost capabili sa le explice finlandezilor avantajele vaccinarii cu acest ser sigur si eficient, asa cum au facut-o expertii si specialistii nostri...?!
  2
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.