COVID-19. Aproape 2.500 de locuri libere, în județul Galați, pentru imunizare
Foto: Marian Calestru

COVID-19. Aproape 2.500 de locuri libere, în județul Galați, pentru imunizare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Județul Galați urmează trendul național în ceea ce privește locurile disponibile pentru vaccinarea împotriva COVID-19. Astfel, de la zi la zi, numărul locurilor libere în centrele de imunizare din județul nostru devine tot mai mare, în vreme ce listele de așteptare scad.

Miercuri, 21 aprilie 2021, potrivit platformei vaccinare-covid.gov.ro, în județul Galați erau disponibile 2.452 de locuri pentru vaccinare, cele mai multe cu serul Pfizer. Tot miercuri, pe listele de așteptare se mai aflau 5.803 gălățeni, cei mai mulți dintre ei optând pentru vaccinul Pfizer.

Site-ul vaccine.live arăta că locuri libere pentru Pfizer erau în centrele din: Tecuci, Târgu Bujor, Berești, Cosmești, și Cudalbi. De asemenea, sunt și centre unde, deși nu sunt încă locuri libere, nu există nici liste de așteptare. Acestea sunt: Centrul Imobil Cantina 2 (str. 1 Decembrie 1918, nr. 25), Centrul P de la Spitalul Militar "Dr. Aristide Serfioti" și centrul de la Căminul cultural din Tulucești.

Miercuri, Galațiul a primit o altă tranșă de vaccinuri anti-COVID, iar vineri este așteptat un nou transport de la Constanța.

Citit 1905 ori Ultima modificare Joi, 22 Aprilie 2021 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.