Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pe parcursul lunii aprilie, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a virat, în trei tranșe, peste 206 milioane lei în vederea decontării facturilor pentru 429 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Chiar și în aceste condiții, sumele alocate pentru astfel de lucrări derulate de unitățile administrativ-teritoriale (UAT) din județul Galați au însumat doar circa 2,72 milioane de lei. Din acest total, valori mai consistente au primit, în vederea decontării lucrărilor efectuate, doar comunele Berești-Meria (circa 940.000 de lei) și Smulți (670.000 de lei). Celelalte UAT-uri care au primit alocări de fonduri sunt: Corod, Grivița, Nicorești, Cudalbi, Oancea, Scânteiești și Vârlezi.

Citit 1014 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Mai 2021 14:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro