Elevele de 10,00 la examenele naţionale, premiate

Elevele de 10,00 la examenele naţionale, premiate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Absolvenții clasei a VIII-a și a XII-a care au obținut media 10 la examenele naționale au fost premiați, vineri, 17 septembrie, de către Ministerul Educației la Inspectoratul Școlar Județean Galați.
"Felicitări pentru performanța voastră, dragi elevi! Felicitări, dragi colegi pentru că i-ați îndrumat pe calea succesului! Aprecierile noastre, stimați părinți, pentru că i-ați susținut și le-ați netezit calea!", a declarat inspectoarea generală Gina Brînzan.
Sunt cinci eleve care au obţinut anul acesta media 10 la Evaluarea Naţională 2021: trei de la CNVA - Tonia Plesnecuțe, Simona Căpriţă şi Marina Suvac. Celelalte două eleve sunt de la Şcoala Nr. 25 - Andreea Balmuş şi de la CNCN - Diana Georgiana Ciapă.
Două eleve de la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri", Mara Diana Velea şi Bianca Eni, au reuşit aceeaşi performanţă la Bacalaureat 2021.

Citit 1106 ori Ultima modificare Luni, 20 Septembrie 2021 00:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro